donderdag, september 01, 2005

zie je wel....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Masturberende man achter boom: smartengeld

ALPHEN - Tijdens een wandeling in het Zegerslootgebied in Alphen zagen een moeder en dochter opeens een masturberende man achter een boom vandaan komen. Hij moest zich gisteren verantwoorden voor de Haagse politierechter mevrouw mr. S. de Ruiter.
,,Dan loop je rustig door het park en dan staat er opeens een vent'', zei de politierechter. Vooral de dochter schrok hevig. Het was de vierde keer in haar jonge leven dat zij een vervelende ervaring had. Als schoolmeisje was zij in elkaar geslagen. Vervolgens toonde een man zijn geslachtsdeel en later was zij nog getuige van een overval.
De confrontatie in het Zegerslootgebied met R.P. uit Zoetermeer (31) kwam bij de jonge vrouw dan ook hard aan. Als smartengeld eiste de vrouw een bedrag van 250 euro. De vrouw zei zich erg bedreigd te hebben gevoeld toen de exhibitionist achter haar aanliep. Het was niet de eerste keer dat de man vanwege een zedendelict met juistitie in aanraking kwam.
Drie jaar geleden belandde de man twee maanden in de gevangenis, nadat hij een vrouw had aangerand. Hij liep nog in de proeftijd van deze veroordeling tot acht maanden voorwaardelijke celstraf, toen hij op 3 maart in Alphen opnieuw in de fout ging. Ondanks dat hij psychotherapie volgde, kon de man zijn neiging niet meer onderdrukken. ,,De spanningen waren te hoog geworden'', legde de Zoetermeerder uit. ,,De verkering met mijn vriendin was uit en ik zat financieel diep in de problemen.''
Officier van justitie mevrouw mr. P. Gruppelaar vond dat de man zijn therapie nog een tijd moest voortzetten. Zij eiste daarnaast een voorwaardelijke celstraf van vier weken en betaling van het smartengeld.
De officier wilde eveneens dat de man een werkstraf van 240 uur verricht in plaats van een deel van de voorwaardelijke celstraf uit te zitten die eerder was opgelegd. De proeftijd voor de resterende voorwaardelijke celstraf van vier maanden diende volgens de officier te worden verlengd.
De politierechter vonniste overeenkomstig de eis.

05:52  

Een reactie posten

<< Home